Laddar, vänta lite...

Information om dig

Nolema AB/BatteriCentrum lagrar all information som du delar med dig av hos oss. Dessutom sparas sk cookies på din dator, för att du ska kunna använda våra tjänster på bästa sätt. Du kan förhindra att dessa cookies sparas, men då kan det hända att du inte kan utnyttja alla funktioner på vår webplats.

Information om våra kunder är viktigt för vår verksamhet, och informationen behandlas därefter. Vi säljer eller vidarebefordrar aldrig information om dig om kund, utan den används endast i vår egen verksamhet.

Vi använder Google Analytics för att utvärdera trafik och köp på vår webplats. Viss anonym information om dig kan därför sparas i Google Analytics-systemet.

Personuppgiftspolicy

Vilken information lagrar vi om dig? 

I Kundregistret:

  • Namn, adress, personnummer, organisationsnummer, telefonnummer samt e-post
  • Geografisk information
  • IP-adress, enhetsinformation, logginformation
  • Orderlista
  • Eventuell notering kan innehålla personuppgifter

Väljer du att bli kund hos oss ingår vi ett avtal som ger oss rätt att spara dessa uppgifter. 

I Orderregistret

  • Kundnummer
  • Namn, adress, telefonnummer samt e-post (observera att både leveransadress och fakturaadress kan finnas
  • Geografisk information
  • IP-adress, enhetsinformation,
  • Betalreferens
  • Köpta varor
  • Eventuell notering kan innehålla personuppgifter

Uppgifterna sparas med stöd av lagkrav i gällande bokföringslagstiftning. 

I Bevakningsregistret (bevakning är när du som kund väljer att sätta bevakning på när en vara återkommer i lager)

  • e-post

När du själv väljer att sätta bevakning på en vara ingår vi ett avtal som ger oss rätt att spara din e-post. Denna uppgift sparas tills att varan återkommit i lager och raderas sedan. 

Väljer du att använda Klarna faktura eller Klarna Konto som betalningssätt, kommer vissa personuppgifter från Klarnas register att användas. Väljer du att bli kund hos oss sparas dessa uppgifter med ditt samtycke. Väljer du ej att bli kund sparas uppgifterna enligt gällande bokföringslagstiftning. Uppgifterna sparas med stöd av lagkrav i gällande bokföringslagstiftning. Uppgifterna sparas enligt gällande bokföringslagstiftning, dvs i sju år.

För köp som genomförs genom Fyndiq eller Tradera sparas endast de uppgifter som krävs enligt gällande bokföringslagstiftning. Uppgifterna sparas med stöd av lagkrav i gällande bokföringslagstiftning. Uppgifterna sparas enligt gällande bokföringslagstiftning, dvs i sju år. 

Rättigheter för dig som kund

Som kund hos oss har du rätt:

  • att få registerutdrag
  • att få dina uppgifter rättade om de är felaktiga
  • att få bli bortglömd / raderad
  • till dataportabilitet
  • att invända mot behandling som baserar sig på intresseavvägning eller berättigat intresse
  • att återkalla sitt samtycke för behandling av uppgifter om ni använder samtycke som behandlingsgrund
  • att inge eventuella klagomål angående behandling av sina personuppgifter till Datainspektionen

Nyhetsbrev

Några gånger per år skickar vi ut ett nyhetsbrev till prenumeranter. Nyhetsbreven innehåller information om nya produkter samt aktuella kampanjer. Ibland sänder vi ut rabattkoder som exklusiva för våra nyhetsbrevsprenumeranter.

Vid registreringen väljer du själv om du önskar våra nyhetsbrev via e-post eller ej. Vi respekterar ditt val och skickar ingen information till dig om du valt att inte prenumerera. Om du vill säga upp din prenumeration gör du det genom att klicka på länken längst ner i mailet. Du som är registrerad kund kan även säga upp prenumerationen i din profil.